Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
  • Klantwaardering 8.7

Gratis retour

Niet tevreden met je bestelling? Geen probleem. Je kunt het volledige aankoopbedrag terugkrijgen of een vergelijkbaar, geschikter product uitkiezen. Aarzel niet en neem contact op met onze klantenservice. Je bent ons geen uitleg verschuldigd. Lees hieronder meer over ons retourbeleid.

Bij Pluimveespecialist.nl heb je het recht om een product gratis te retourneren. Als je hier gebruik van wilt maken, dan dien je dit aan ons te melden binnen 14 dagen nadat je het product hebt ontvangen. Vervolgens heb je nog 14 dagen de tijd om het product daadwerkelijk terug te sturen.

Let op:
Retourneren bij een DPD-parcelshop is alleen mogelijk voor producten die aan onderstaande eisen voldoen:

Voldoet jouw product niet aan deze eisen? Dan komen wij het graag bij je ophalen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice, zodat wij een afspraak voor je kunnen inplannen.

Voorwaarden en uitzonderingen

Als je een product retour stuurt, dien je alle geleverde toebehoren mee te sturen. Het product moet – indien redelijkerwijs mogelijk – in originele (nieuw)staat en in de oorspronkelijke verpakking naar ons teruggestuurd te worden. Als je een product wilt retourneren dat gebruikt is en dus niet meer (als nieuw) verkocht kan worden, dan kunnen wij hiervoor een vergoeding in rekening brengen. Het is mogelijk dat deze vergoeding gelijk is aan het aankoopbedrag.

Vervolgprocedure

Zodra wij de retourzending hebben ontvangen, wordt deze gecontroleerd. Als deze akkoord bevonden wordt, zullen wij – afhankelijk van jouw wens – het product omruilen of het volledige aankoopbedrag terugstorten. Heb je gekozen voor het terugkrijgen van het aankoopbedrag? Dan staat dit zo snel mogelijk – en uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding van de aankoop – op jouw rekening. Indien onze retourafdeling het product binnen de 14 dagen na ontbinding nog niet heeft ontvangen, dan kunnen wij je vragen om een verzendbewijs, voordat wij overgaan tot uitbetaling van het aankoopbedrag.

Herroepingsformulier

Uiteraard heb je de mogelijkheid om het product op eigen gelegenheid terug te sturen. Hiervoor kun je het herroepingsformulier gebruiken (let op, de link opent een docx-bestand). De herroepingstermijn is in dit geval ook 14 dagen en het product dient ook 14 dagen na de melding bij ons binnen te zijn. De verzendkosten zijn dan voor je eigen rekening.

Onze klanten over PluimveeSpecialist

Keurmerk webwinkel